Hoe werkt het voor AppGoeroes?

1. Schrijf je in als app-ontwikkelaar

Meld je binnen een paar minuten eenvoudig aan en activeer je account.

2. Vind opdrachten

Zoek naar opdrachten en ontvang automatisch de nieuwste opdrachten in je e-mail.

3. Neem contact op

Als je een interessante opdracht vindt sluit je een abonnement af om vervolgens contact op te nemen.

Maak vrijblijvend een account aan

Account aanmaken


Wat is AppGoeroes?

AppGoeroes.nl maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een app developer te vinden om een app te maken. Deze app specialisten noemen we AppGoeroes en kunnen je helpen met het ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen van een app in een van de app stores.

Er zijn honderden app specialisten aangesloten bij AppGoeroes en elke week worden er talloze nieuwe opdrachten geplaatst. Van het ontwikkelen van een leuk spelletje voor een smartphone tot een urenregistratie op een tablet.

Als je een opdracht plaatst, ontvang je binnen een paar uur al reacties. Je kiest de AppGoeroe die het best bij je past en maakt vervolgens afspraken over het ontwerp, de levertijd en de prijs.

Omdat de AppGoeroe een abonnement betaalt voor AppGoeroes weet je dat deze serieus is. Zodra de opdrachtgever en opdrachtnemer contact hebben met elkaar, stapt AppGoeroes er tussenuit en kun je veilig en vertrouwd zaken met elkaar doen.


Waarom bestaat App Goeroes?

Omdat we zelf op zoek waren naar een goede app-ontwikkelaar voor het maken van een app, kwamen we erachter dat dit best wel een lastige klus is. Want waar vind je iemand die een app kan maken en hoe weet je dat het een goede app-ontwikkelaar is?

Er zijn wel veel freelance marktplaatsen, maar die zijn enerzijds heel algemeen en anderzijds willen we - naast freelancers - ook app bureaus laten reageren op opdrachten. Vandaar een site speciaal voor het laten maken van apps.


Wie zijn wij?

App Goeroes B.V.
Kvk-nummer 61822264
Gevestigd te IJsselstein.


Ons team

App Goeroes bestaat uit vier teamleden, ieder met zijn eigen specifieke kennis.

Michel Shuqair - App-ontwikkelaar

"Sinds 1996 zag ik de trend van mobiele applicaties vanuit Japan naar Nederland komen en heb sindsdien de revolutie van apps - te beginnen met zwart/wit Nokia wap telefoons - tot en met de huidige 4G generatie smartphones van dichtbij meegemaakt. Als ontwikkelaar en architect heb ik mij momenteel gespecialiseerd in mobile analytics, advertizing en payments."

Niels van der Elst - Webdeveloper

Folkert Waardenburg - Webdeveloper

"Sinds 2001 houd ik mij bezig met websites te ontwikkelen, waarbij ik personen met elkaar in contact breng in uiteenlopende markten. In 2011 benaderden Arjan en Michel mij met het idee van AppGoeroes. Sindsdien houd ik mij bezig met de ontwikkeling van de website, database, CMS en alles daaromheen."

Arjan Dost - Marketing & sales

"Sinds 2002 ben ik werkzaam in de “mobile space” in diverse commerciële en leidinggevende rollen. Daarnaast ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van allerlei innovatieve mobiele concepten, zowel voor de zakelijke als consumenten markt. Hierbij kun je denken aan toepassingen zoals TV kijken op de mobiel, mobile messaging en mobiel werken."