Informatie AppGoeroes

AppGoeroes maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een app developer te vinden om een app te maken. Deze app specialisten noemen we AppGoeroes en kunnen u helpen met het ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen van een app in een van de app stores. Er zijn honderden app specialisten aangesloten bij AppGoeroes en elke week worden er talloze nieuwe opdrachten geplaatst. Van het ontwikkelen van een leuk spelletje voor een smartphone tot een urenregistratie op een tablet. 

Als je een opdracht plaatst, krijg je binnen een paar uur reacties. Je kiest de AppGoeroe die het best bij jou past en maakt vervolgens afspraken over het ontwerp, de levertijd en de prijs.

Omdat de AppGoeroe een abonnement betaalt voor AppGoeroes weet je dat deze serieus is. Zodra de opdrachtgever en opdrachtnemer contact hebben met elkaar, stapt AppGoeroes er tussenuit en kun je veilig en vertrouwd zaken met elkaar doen.

Waarom bestaat AppGoeroes?

Omdat we zelf op zoek waren naar een goede app ontwikkelaar voor het maken van een app, kwamen we erachter dat dit best wel een lastige klus is. Want waar vind je iemand die een app kan maken en hoe weet je dat het een goede app ontwikkelaar is? Er zijn wel veel freelance marktplaatsen, maar die zijn enerzijds heel algemeen en anderzijds willen we – naast freelancers – ook app bureaus laten reageren op opdrachten. Vandaar een site speciaal voor het laten maken van apps.

Wie zijn wij?

Wij zijn App Goeroes B.V. 
Kvk-nummer 61822264 
Gevestigd te IJsselstein.