iPhone app laten maken

De iPhone is niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Geïntroduceerd in 2007 heeft de iPhone de hele mobiele wereld op zijn kop gezet. Voor de introductie van de iPhone werd mobiel internet nog amper gebruikt. Na de komst van de iPhone wisten telecombedrijven niet hoe snel ze hun infrastructuur moesten upgraden om aan de vraag te kunnen voldoen. En hand in hand met dit succes gaat ook de voortvarende ontwikkeling van apps. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of er is wel een app voor. En toch worden er nog dagelijks nieuwe apps bedacht en met succes geïntroduceerd. 

iPhone 5 app

iOS apps ontwikkelen

De iPhone bestaat inmiddels uit meerdere varianten, die allen draaien op het Apple besturingssysteem genaamd iOS. Ook de tablet van Apple draait op iOS, zodat het relatief eenvoudig is om een iPhone app om te zetten naar een iPad app.

Wil je jouw eigen idee voor een app werkelijkheid laten worden, maar heb je hier zelf niet de kennis voor? AppGoeroes.nl bied je een lijst aan met Goeroes die dit voor je kunnen doen.

 

Plaats gratis een opdracht