Telefoonnummer

020 303 9000

Actief sinds

mei 2013

 

Plaats gratis een opdracht

Fish on Fire
App-ontwikkelaar

App ontwikkelaar Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 web, hybride en native apps op maat om het succes van uw organisatie te vergroten.

Wij helpen u van strategie en concept naar ontwerp en realisatie van innovatieve oplossingen. Ons team van specialisten werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor jullie het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Wie zijn wij?
Al meer dan 7 jaar ontwikkelen wij apps voor een verscheidenheid aan klanten. Onze ervaring met het web, iOS en Android geven we graag aan onze klanten door. Fish on Fire heeft namelijk een in-house team samen met een groot netwerk van verschillende ontwikkelaars die apps kunnen ontwikkelen voor vrijwel ieder platform. Onze ervaring in de markt van appontwikkeling geven wij graag door aan onze klanten. Onze expertises liggen bij bedrijfs-, internet of things- en marketingapps.

Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag:
Vraag via AppGoeroes of ga naar www.fishonfire.nl en ontvang binnen 1 werkdag vrijblijvend een offertevoorstel op basis van uw eisen! Hierin vind u meer informatie over de functionaliteiten, onze werkwijze, planning en heldere voorwaarden.


Fish on Fire ontwikkelt op deze platformen


Fish on Fire ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Mac
Smartwatch

Referenties

https://www.fishonfire.nl/portfolio

https://www.essent.nl
http://www.tui.nl/
http://www.wolterskluwer.nl/
http://tatasteel.nl/
http://www.g4s.nl/nl-NL/

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht