Telefoonnummer

0858770987

Actief sinds

november 2020

 

Plaats gratis een opdracht

Wittig
App-ontwikkelaar

Wittig is een klein bedrijf wat al sinds 2012 apps en webapplicaties ontwikkeld voor kleine en grote bedrijven. Omdat we een klein bedrijf zijn heb je als klant direct contact met de ontwikkelaars waardoor wel erg flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast staan we bij Wittig voor de volgende punten:

- Visueel aantrekkelijke apps
We vinden het belangrijk dat applicaties er mooi uitzien, daarom besteden we veel aandacht aan een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface.

- Flexibiliteit
We zijn een relatief klein bedrijf en kunnen ons daarom vaak flexibeler opstellen dan een groter of complexer bedrijf.

- Koppelingen met externe apps en API's
Het koppelen van applicaties aan bestaande systemen of API's doen we vaak. De structuur of het formaat van de data maakt daarbij niet uit.

- Complexe technieken
Diepgaande technische vraagstukken zijn voor ons geen probleem, wij zorgen voor een stabiele applicatie zonder dat de gebruiker iets merkt van de complexiteit.

- Ervaring
Sinds 2012 hebben we al vele applicaties ontwikkeld, met als gevolg een hoop ervaring op het gebied van design, ontwikkeling en serverbeheer.

- Uitdagingen
We vinden het leuk om met nieuwe en uitdagende projecten bezig te zijn. Mede daarom zijn onze projecten heel divers, van geo-data tot AR.


Wittig ontwikkelt op deze platformen


Wittig ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Mac

Referenties

Nog geen referenties beschikbaar van deze Goeroe

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht