Telefoonnummer

0202612846

Actief sinds

januari 2017

 

Plaats gratis een opdracht

Kevin
App-ontwikkelaar

OD Base is gespecialiseerd in IT Sourcing. De Nederlandse onderneming heeft eigen vestigingen en medewerkers in Nederland, China en India. Haar employťes ontwikkelen softwareoplossingen voor lokale en internationale klanten.

In het verlengde van de IT afdeling van haar klanten, biedt OD Base versterking in de vorm van flexibiliteit en capaciteit voor softwareontwikkeling en onderhoud. OD Base staat voor een nauwe samenwerking, hoge kwaliteitsstandaarden en succesvolle projectimplementaties.

We zijn pas tevreden als u enthousiast bent
In onze visie is het doel van onze klanten te allen tijde ook ons doel. Wij kunnen alleen succesvol zijn wanneer onze klanten succesvol zijn. OD Base heeft mede daarom geÔnvesteerd in eigen medewerkers op locatie. Gedreven en proactieve professionals die de brug slaan tussen de verschillende culturen. Deskundig en ervaren zorgen zij voor optimaal resultaat en heldere communicatie.

Flexibel en gepassioneerd
Voor zowel multinationals als eenmanszaken staan wij altijd klaar. Wij sluiten aan op uw veranderende behoefte aan capaciteit en expertise. Of het nu een omvangrijk outsourcing project of een enkele dag programmeren is, wij veren met u mee.
Wij begrijpen uw doelstellingen, leveren technologische expertise en garanderen efficiŽnte communicatie. Doelgericht krijgen wij het altijd voor elkaar, hoe dan ook. Met plezier zetten we onzen tanden in de uitdagingen van onze klanten, hoe complexer hoe liever.

Software development process
OD Base heeft specialisten in: informatieanalyses, ontwerp, engineering, integraties, testen, migraties, onderhoud en support. Onze focus is de cohesie met uw team en aansluiting op uw frameworks, platformen, methoden en tools.

Neem contact met ons op
020 - 261 2846
contact@od-base.com
www.od-base.com


Kevin ontwikkelt op deze platformen


Kevin ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Mac
Smartwatch

Referenties

Nog geen referenties beschikbaar van deze Goeroe

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht