Telefoonnummer

06 87 22 32 53

Actief sinds

maart 2016

 

Plaats gratis een opdracht

Chidi Okwudire
App-ontwikkelaar

Ik ben een zeer gemotiveerde, hardwerkende en vriendelijke software ontwikkelaar met jarenlange ervaring in native en hybride mobiele app ontwikkeling, zowel in de Nederlandse als internationale markt. Derhalve, ben ik in staat uw (eventueel onuitgewerkte) ideeŽn om te zetten tot een hoogwaardig product, tijdig en binnen het gestelde budget.

Ik ben gespecialiseerd in native Android en iOS ontwikkeling, maar ook in platformoverschrijdende technologieŽn zoals CodenameOne en Xamarin. Daarnaast heb ik ervaring met backend≠-as≠-a≠-service oplossingen en content management systemen.

100% klanttevredenheid in een atmosfeer van openheid en wederzijds respect is mijn prioriteit. Bent u op zoek naar een uitstekende communicator die de juiste vragen weet te stellen, van uitdagingen houdt en openstaat voor nieuwe technologieŽn en methodologieŽn? Zoek dan niet verder! Laten we zakendoen!


Chidi Okwudire ontwikkelt op deze platformen


Chidi Okwudire ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Mac

Referenties

As ordering party we are more than satisfied by the results. As delivery was within schedule and at a fair price, we certainly recommend SMash ICT.
-- Frans de Leede (CEO, Delmo Groep, Nederland)

Ik heb SMash ICT Solutions opdracht gegeven een mobiele applicatie, genaamd Budget Better, te ontwikkelen voor iOS en Android. Samenwerken met hen is uitzonderlijk eenvoudig en de resultaten zijn exact zoals ik wenste. Geen enkel verzoek was een probleem en de ontwikkelaar voorzag mij van uitstekend advies. Ik wil met name de communicatieve vaardigheden uitlichten, want u zult 100% geinformeerd zijn in alle stadia van de ontwikkeling. Ik zou geen moment aarzelen SMash ICT Solutions in te huren voor development projecten. Voor toekomstige projecten zal ik hen voortaan rechtstreeks benaderen.
-- Paul Donohue (Daddig Enterprises, Ierland)

Hoewel het team aan de andere kant van de wereld zit, was het in staat te produceren precies wat ik wilde. Ze luisterden, stelden de juiste vragen, gingen aan de slag, verfijnden en voltooiden het werk. Wat wil je nog meer? We zullen ons team uitbreiden om SMash ICT Solutions toe te voegen als onze voorkeursdienstverlener.
-- Gabriel Musiello (Moods.Social, AustraliŽ)

Meer op https://www.smash-ict.com/#testimonials

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht