Telefoonnummer

0630155506

Actief sinds

oktober 2012

 

Plaats gratis een opdracht

Stefan Wassink
App-ontwikkelaar

Dreamix Studio ontwikkelt fulltime mobiele apps. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele toepassingen voor smartphones en tablets met iOS (Apple) of Android (Google). Wij ontwikkelen complete app projecten van concept tot eindproduct en onderhoud.

Dreamix bestaat uit een team waar iedereen zijn eigen specialisme heeft en hiervoor ook HBO of hoger geschoold is. Er zijn concept/interactie specialisten, designers en programmeurs in ons eigen kantoor aanwezig en wij maken dan ook GEEN gebruik van outsourcing naar lageloonlanden. Zo kunnen we de Dreamix kwaliteit garanderen en zijn we ook altijd bereikbaar voor vragen.

Klanttevredenheid is ons voornaamste doel. Al onze apps worden met het oog op de gebruiker ontwikkeld, waarbij diens wensen en het gebruiksgemak voorop staan. Wij luisteren naar gebruikers, testen uitvoerig en komen met apps die een geweldige ervaring leveren. Uw gebruikers moeten enthousiast worden wanneer ze uw app starten!

Waarom Dreamix Studio?
Wij blinken uit in gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en design (op deze vlakken zijn wij ook winnaar van een Award). Wij denken met u mee en leveren complete projecten op.


Stefan Wassink ontwikkelt op deze platformen


Stefan Wassink ontwikkelt voor deze apparaten

Deze AppGoeroe heeft geen voorkeur opgegeven voor welke apparaten hij/zij ontwikkelt


Referenties

Klanten onder meer:

Dirkzwager
Atletiekunie
Tapjoy US
TexelVakantieTV
Blisss
Gemeente Groningen

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht