Telefoonnummer

020 331 5848

Actief sinds

juli 2015

 

Plaats gratis een opdracht

DTT
App-ontwikkelaar

DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Wij begrijpen dat veel opdrachtgevers technische kennis missen, technische kennis welke wel van belang is in het besluitvormingstraject omtrent de te ontwikkelen oplossing. Daarom treden wij als opdrachtnemer naar voren als expert en adviseur, we nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering (voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruikers).

Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor een bevredigende eindoplevering. Wij communiceren open, eerlijk en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing.

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciŽle) doelstellingen van onze opdrachtgevers.


DTT ontwikkelt op deze platformen


DTT ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Healthcare apparaat
Smartwatch
Smartglass
Virtual Reality apparaat

Referenties

Aslan Muziekcentrum
Maurice Bonn, European Marketing Manager, oktober 2017

"DTT heeft voor Aslan Muziekcentrum apps ontwikkeld waarmee leerlingen muziek leren maken. DTT werkt heel snel, zijn goed bereikbaar en denken met je mee. De afhandeling en 'nazorg' verloopt heel goed. Ze hebben een duidelijke, gebruiksvriendelijke en degelijke app afgeleverd"

Kuraray Noritake Dental Europe
Maurice Bonn, European Marketing Manager, oktober 2017

"DTT heeft het waargemaakt; de opdracht was met een absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze toch altijd stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."


Blokster
Bouke Molenkamp, Manager Zakelijke Markten, juni 2016

"De ervaringen die wij hebben met DTT Multimedia als app bouwer zijn zeer positief. Geweldig daarin was hun vermogen om een gezamenlijk idee zo snel en efficiŽnt om te zetten in een daadwerkelijk geweldig werkende app. Het is een gezonde uitdaging om als twee afzonderlijke wooncorporaties in Amsterdam, 'Eigen Haard' en 'De Alliantie' iets samen te bedenken en uit te voeren. Met de inzet, kunde en pragmatische hands-on methode van DTT is dat boven verwachting goed gelukt. Door goede, directe korte communicatie lijnen hebben we in zeer korte tijd een geweldig product gerealiseerd. Aanrader."


Festive
Michael Webbers, Founder Festive, juli 2015

"Vorig jaar zijn we gestart met een platform voor de evenementenbranche, Festive. Na contact met een aantal app developers in Amsterdam wisten we dat DTT de juiste partij was om de iOS en Android applicatie voor het platform te ontwikkelen. We zijn volgens de planning in april 2015 succesvol gelanceerd met de prachtige applicatie die DTT voor ons heeft ontwikkeld!"


ING Bank
Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:
- Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
- Snelle communicatie + Goed bereikbaar via telefoon / mail
- Goed in het uitvoeren van een concreet idee"


BAM Utiliteitsbouw
Rinaldo Beunk, Informatisering Koninklijke BAM Utiliteitsbouw, november 2013

"Veiligheid op en rondom de bouwplaats is een belangrijk thema voor BAM Utiliteitsbouw en de Koninklijke BAM Groep. Om dit te onderstrepen heeft BAM Utiliteitsbouw de ďBAM bouwt Veiligď web-app geÔntroduceerd. In samenwerking met DTT Multimedia is de web-app met enthousiasme binnen no-time opgezet. Het opzetten en ontwerpen van de web app betrof een spoedopdracht. DTT Multimedia heeft in zeer korte tijd een complete en werkende oplossing geleverd. Onze complimenten voor DTT Multimedia haar proactieve en flexibele werkhouding."

Kijk voor meer referenties op onze referentiepagina.
http://www.d-tt.nl/referenties

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht