Telefoonnummer

0387600580

Actief sinds

juli 2015

 

Plaats gratis een opdracht

J.F. Wassing
App-ontwikkelaar

DevRepublic maakt sites en apps en levert hands en brains. Onze missie is om het beste uit internet en mobiele apparaten te halen. Vanuit Zwolle doen wij het projectmanagement en functionele analyse. De realisatie gebeurt in ons softwarehuis in India waar wij een team van 25 top-notch programmeurs, testers en designers hebben.

Wij hebben projecten gedaan voor onder meer Vredestein, BP, Wild Bean Cafe, Aga Gas, Rabobank, Gemeente Zwolle, gemeente Rotterdam en Bosch Diesel Centers. Opdrachtgevers die het beste van het bestel willen.

Onze mobiele teams zijn meesters in App ontwikkeling voor Android en IOS. Native en Hybride. Technisch op de hoogte van de standaards en mogelijkheden. Altijd op zoek om grenzen te overschrijden. Onze PHP en .NET teams staan stand-by om backend systemen en webservices te maken zodat we alles onder één dak hebben.

Ben vd Feen van het IT PerformanceHouse vatte ons treffend samen:

“… het is in deze tijd moeilijk de diamantjes tussen de bergen stenen te vinden. Dus als de kernwoorden flexibiliteit, snelheid, betaalbaarheid en vooral meedenken bovenaan de lijst staan dan ben je blij dat je DevRepublic tegenkomt. Open voor innovatieve ideeën en vol enthousiasme draaien de tandwielen in India en Nederland onmerkbaar samen en zorgen ervoor dat je het idee hebt dat jouw klantenteam 24 uur per dag voor jou aan het werk zijn.”


J.F. Wassing ontwikkelt op deze platformen


J.F. Wassing ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Smartwatch

Referenties

Wij hebben onder andere de volgende apps ontwikkeld:

• ScheidingsApp (http://www.scheidings-app.nl/);
• BarDoggy (http://www.bardoggy.nl ). Onze BarDoggy App stond in de top 5 van beste apps van juni 2015.
• Amels Crew (http://www.apppicker.com/apps/971134910/amels-crew);
• Stads- en Athenaeumbibliotheek Deventer: http://www.sab-app.nl/.
• AIS Airlines App (geen link, privé app voor mensen aan boord van AIS Airlines )

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht