Telefoonnummer

072 20 29 323

Actief sinds

april 2014

 

Plaats gratis een opdracht

Webuildapps
App-ontwikkelaar

Webuildapps bouwt innovatieve apps voor smartphones, tablets, smart-tvís en wearables, zoals smartwatches en smartglasses. Ons team werkt met net zoveel enthousiasme voor potentiŽle start-ups als voor serieuze multinationals. Wij geloven dat je app pas succesvol kan worden als deze zich focust op ťťn doel, intuÔtief werkt en is ontwikkeld vanuit de behoefte van je gebruiker.

Wilt u meer informatie over de kosten van een app, de (on)mogelijkheden van mobiel en apps of gewoon eens kennis maken? Neem dan contact op met 072 520 03 10 of mail ons via hello@webuildapps.com of neem een kijkje op onze website www.webuildapps.com.


Webuildapps ontwikkelt op deze platformen


Webuildapps ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
Mac
Televisie
Navigatiesysteem
Smartwatch
Smartglass
Activity tracker
Virtual Reality apparaat

Referenties

Webuildapps werkte o.a. al aan apps voor FITapp4you, World of Weddings, Alkmaar Marketing, City Box, FlŁgel, Amateurvoetbalapp, Uipp, Bejo Zaden, youConnect en nog een heel aantal andere apps.

Daarnaast hebben wij voor een enkele grotere bureau's de technische realisatie van een aantal apps uitgevoerd. In samenwerking met Fonk Mobile realiseerden wij o.a. KLM iFly pilot, LeasePlan, Ernst & Young Taxlaw, Techdata Azlan, Arnon Grunberg en Kwast Wijnkopers.

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht