Telefoonnummer

Niet bekend

Actief sinds

januari 2014

 

Plaats gratis een opdracht

Vivango
App-ontwikkelaar

Zelf heb ik technisch natuurkunde gestudeerd aan de TUDelft en vervolgens informatica aan de Vrije Universiteit, waar ik o.a. les heb gehad van de vermaarde Tanenbaum die de voorloper van Linux heeft ontwikkeld. In die tijd heb ik aan de VU prijzen gewonnen met software engineering projecten waar rond de 100 studenten aan deelnamen.

Tijdens de studie en daarna heb ik bij enkele software bedrijven gewerkt. In 2004 ben ik begonnen mobile games te maken als onderaannemer van Endemol en heeft mijn bedrijf Vivango zich zo doorontwikkeld. In die periode zijn voor Vivango o.a. prijzen langsgekomen van de Spinawards en de internationale Mobile Cannes Awards voor door Vivango ontwikkelde mobile apps.

In de laatste 10 jaar heeft Vivango een groot netwerk van wereldniveau specialisten verworven. Vivango kan kwalitatief goede web en native apps bouwen voor een breed scala aan mobile platforms. Aan de server kant heeft Vivango voor Roomloaded een platform ontwikkeld dat 500000 simultane spelers aankan.

Vivango heeft met Roomloaded bij Online Tuesday, ondersteund door Marketingfacts, een prijs gewonnen voor online technologie van de toekomst tegen o.a. Wetransfer, Cheaptickets en Lost Boys.

Vivango is gevestigd te Amstelveen. Ik kom graag langs om de gewenste applicatie te bespreken bij uw businessmodel. Ook kunnen we brainstormen wat er mogelijk is bekend zijnd met de huidige state of the art techniek.

Een platform waar we nu ook mee bezig zijn is de Google Glass. Wij hebben toegang tot de laatste modellen hiervoor.


Vivango ontwikkelt op deze platformen


Vivango ontwikkelt voor deze apparaten

Deze AppGoeroe heeft geen voorkeur opgegeven voor welke apparaten hij/zij ontwikkelt


Referenties

Vivango heeft o.a. met of voor C1000, Philips, Canon, Mercedes, VVN, Pfizer, Novartis, Motorola apps ontwikkeld.

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht