Telefoonnummer

0592-266050

Actief sinds

januari 2014

 

Plaats gratis een opdracht

New Nexus Mobile
App-ontwikkelaar

Wij stellen ons graag aan u voor.

New Nexus Mobile is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete en complexe mobiele toepassingen van concept tot eindproduct en onderhoud. Zo werken wij aan complexe en innovatieve projecten voor toonaangevende klanten als o.a. Philips, RDW, Menzis en Wehkamp.
Door onze jarenlange ervaring in applicatie-, gegevensintegratie en softwareontwikkeling en onze efficiŽnte werkwijze, zijn wij in staat om applicaties van hoge kwaliteit te ontwikkelen en de klant van de beste oplossing te voorzien. We combineren Ďold-schoolí gedegen software ontwikkeling met Ďnew-schoolí ideeŽn, technologieŽn en toepassingen. De werelden van ervaren business consultants en die van jonge creatieve app ontwikkelaars worden bij New Nexus Mobile bij elkaar gebracht.
Binnen deze samenstelling heeft New Nexus Mobile ook de rol van innovatieve partner voor enkele van onze klanten gekregen. Wij vertalen de ideeŽn die de klant bedenkt voor haar producten in mobiele toepassingen. Wij zetten diverse technieken in om de processen te optimaliseren zoals digitale handteken functie, flexibele OCR & barcode scan en communiceren o.a. met iBeacons, firmware communicatie, domotica toepassingen, sensor technologieŽn, back-end systemen.

Daarnaast investeren we continu in productontwikkelingen en verbeteringen van het app ontwikkelproces. De dienstverlening van New Nexus Mobile is gericht op maatwerk B2B/B2C oplossingen, consultancy werkzaamheden op het gebied van mobiele toepassingen, het ontwikkelen van standaard componenten (producten), consultancy op security van u web en app omgevingen, het functioneel en technisch testen van applicaties, het detacheren van app ontwikkelaars en het in beheer nemen van apps.
We willen samen met onze klanten apps neerzetten die een meerwaarde creŽren voor interne bedrijfsproces en/of klanten benadering en koppelen waar dit kan met bestaande back-end oplossingen van de klant.

Met onze drive, flexibiliteit en ons oog voor design zorgen wij altijd voor de beste oplossing. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Bekijk onze website op www.newnexusmobile.nl

Wij helpen u graag.

Team New Nexus Mobile
Tel: (31) 0592-266050
info@newnexusmobile.nl
Commercieel manager Ronald Eissens 0624221218 | reissens@newnexusmobile.nl


New Nexus Mobile ontwikkelt op deze platformen


New Nexus Mobile ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Mac
Televisie
Navigatiesysteem
Healthcare apparaat
Smartwatch
Smartglass
Activity tracker
Ander apparaat
Virtual Reality apparaat

Referenties

http://www.newnexusmobile.nl/portfolio/

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht