« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Stéphanie Versteegh

Geplaatst: 04 december 2016

Stéphanie Versteeg (28) is freelance copywriter en fotograaf. Ze blogt over reizen en mooie bestemmingen op haar reisblog Expeditie Aardbol. Speciaal voor jullie deelt ze vandaag haar favoriete apps op AppGoeroes.nl.

De favoriete apps van Stéphanie Versteegh

1. Instagram

Ik kijk graag naar mooie foto's en wat dat betreft kom je op Instagram niets tekort. Ik ben vrij actief met het posten van reisfoto's op mijn eigen account maar kan me ook uren verliezen in het bekijken van andermans plaatjes. 

2. Fitbit

Als ik niet uitkijk zit ik de hele dag achter mijn bureau te werken. Om in beweging te blijven gebruik ik de app Fitbit en de bijbehorende activity tracker. Ik probeer elke dag 10.000 stappen te zetten, wat neerkomt op ongeveer een uurtje wandelen per dag. De app motiveert me om af en toe pauze te nemen en buiten een rondje te lopen. Momenteel heb ik al bijna drie maanden lang elke dag op rij mijn stappendoel gehaald. Een goede stok achter de deur.

3. Wunderlist

Ik ben verzot op lijstjes, want een schematische opsomming van mijn werkzaamheden vergroot mijn productiviteit. Ik gebruik daarvoor de app Wunderlist, waarin ik mijn taken categoriseer op maand-, week- en dagniveau. Ik ben de hele dag aan het afvinken, heerlijk! Daarnaast houd ik lijstjes bij met restaurants waar ik wil eten, landen die ik wil bezoeken, boodschappen en ideeën voor mijn blog.

4. Analytics

De statistieken van mijn blog houd ik nauwlettend in de gaten via Analytics. Ik kan precies zien hoeveel mensen online zijn, welke pagina ze bezoeken en of ze lang blijven hangen. Ideaal om te monitoren welke blogs het goed doen en welke kanalen veel verkeer op leveren. 

5. Maps.me

Het was menigmaal mijn redding in het buitenland: de navigatie-app Maps.me. Je kunt de kaarten vooraf downloaden en vervolgens offline gebruiken. De app toont niet alleen de juiste route, maar ook tankstations, pinautomaten, horeca en bezienswaardigheden. Ik kan niet meer zonder.

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws