« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Laurens Taekema

Geplaatst: 20 november 2016

Laurens Taekema (36) is internetondernemer en oprichter van Parkvakanties.nl en Rondreis.nl. Speciaal voor jullie deelt hij zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Laurens gebruikt apps vooral voor wielrennen en business. Al vindt hij de desktop-varianten soms nog beter...

De favoriete apps van Laurens Taekema

Strava

Strava gebruik ik als wielrenner om mijn ritten vast te leggen en om bevriende wielrenners te volgen. Erg handig bij mijn trainingen. Sowieso leuk om op een kaartje te zien welke route je bent gefietst en wat de afstand, maximaal snelheid, gemiddelde snelheid, hartslag en cadans zijn.

Google Analytics

Met de Google Analytics-app houd ik de statistieken bij van mijn websites. Als ik de diepte in wil gaan gebruik ik toch de desktopvariant, maar voor de basisinformatie is de app prima.  De real-time stats vind ik zelfs lichtelijk verslavend om te volgen.

Slack

Slack is een ideale team-app. In de basis is het een groepschat, maar je kunt ook eenvoudig bestanden delen en terugzoeken in je discussies. Ik gebruik het op de desktop eigenlijk nog vaker, maar op mobiel krijg je ook alles binnen en kun je direct reageren.

Spotify

Voor het luisteren van muziek gebruik ik Spotify. De app gebruik ik op mobiel en tablet om draadloos muziek te streamen naar mijn audiosysteem (via Google Chromecast) of een Bluetooth-boxje.

Social apps

Ik noem ze maar even in één zucht: Facebook-paginabeheer, Twitter en Instagram. Ze worden vanzelfsprekend met enige regelmaat gebruikt ;-). 

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

 

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws