« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Raoul de Boer

Geplaatst: 05 november 2016

Raoul de Boer (28) is SEO-specialist en heeft diverse reiswebsites. Speciaal voor jullie deelt hij zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Raoul gebruikt apps doelgericht, maar er staat ook een spelletje in zijn top vijf!

De favoriete apps van Raoul de Boer

1. Google Analytics

Op mijn websites komen een hoop bezoekers per dag, waardoor ik ook een berg aan data krijg die ik graag doorspit op zoek naar bottlenecks voor de users. De Google Analytics App helpt mij daarbij. Gemakkelijk en snel zien of je websites goed presteren en of er niets fout gaat.

2. Booking.com

De Booking-app is misschien niet de meest gebruikte in het dagelijks leven maar wel als ik op reis ben! Met deze app boek ik binnen no-time een nieuwe slaapplek als ik op reis ben voor één van mijn reisblogs.

3. BBC news

Nieuws is altijd al een soort verslaving voor mij geweest. Ik vind het heerlijk om door de ‘Top Stories' van BBC news te scrollen. Daarnaast zijn de uiteenzettingen ook vaak zeer sterk met veel achtergrondinformatie. Dit is vooral leuk als er nieuws is over archeologische opgravingen, de ruimte of natuur.

4. Feedly

Via Feedly volg ik al mijn favoriete blogs zoals BBC Earth, BBC Travel, Search Engine Land, Moz, Search Engine Watch, de Speld en nog veel meer. Feedly is gigantisch handig om selectief de leukste posts in één oogopslag te kunnen scannen en eventueel door te klikken.

5. Hearthstone

Hearthstone is een zeer leuk en ingewikkeld kaartspelletje van Blizzard. Perfect om te spelen in de trein die ik dagelijks voor mijn werk vanuit Den Haag naar Amsterdam neem. De kaartcombinaties zijn oneindig en het ranked spelen werkt zeer verslavend. Record tot nu toe is level 6! ;-)

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws