« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Ebru Durmaz

Geplaatst: 14 oktober 2016

Ebru Durmaz (33) is kunstenaar en ontwerper en heeft haar eigen bedrijf Ebruze. Speciaal voor jullie deelt ze haar favoriete apps op AppGoeroes.nl. Mooie beelden, ondernemen en hardlopen, dat is waarvoor Ebru graag een app gebruikt!

De favoriete apps van Ebru Durmaz

1. VSCO

Als kunstenaar vind ik de app VSCO – ‘a community for expression’ natuurlijk helemaal geweldig. Je kunt er de mooiste plaatjes vinden en ook zelf creëren. 

2. Pret-a-template

De modeontwerper in mij vindt Pret-a-template helemaal top. Met deze app kun je je eigen modeschetsen maken en meenemen. Een soort schetsboek en portfolio in één dus! 

3. Instagram

Wat meer mainstream dan de apps hiervoor maar Instagram blijft onmisbaar voor mij. Met mijn bedrijf Ebruze ben ik vrij actief op dit sociale medium, maar ik volg ook zelf veel inspirerende mensen. Van collega-ondernemers tot modebloggers: heerlijk kijken!

4. Evernote

Superhandig om snel iets te noteren en al die notities bij elkaar te houden én te delen met anderen. De meeste ondernemers kennen deze app wel hoop ik? 

5. Runkeeper

Helaas niet mijn meest gebruikte app, maar als ik ga hardlopen vind ik het fijn mijn statistieken bij te houden met RunKeeper. Met mijn nieuwe Jogha-jack heb ik nog een reden om vaker te gaan! ;-) 

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws