« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Ria Geraets-Heijen

Geplaatst: 09 oktober 2016

Ria Geraets-Heijen (35) is foodexperience-designer en heeft hiervoor haar eigen bedrijf More Than Mayo. Speciaal voor jullie deelt ze haar favoriete apps op AppGoeroes.nl. Foodinspiratie, urenregistratie en workouts, dat is waarvoor Ria onder andere graag een app gebruikt!

De favoriete apps van Ria Geraets-Heijen

1. Twitter/Instagram

Absoluut de meest versleten app-plekjes op mijn telefoonscherm! Hoewel veel mensen Twitter tegenwoordig links laten liggen, vind ik het nog steeds een heel fijn sociaal medium. Ik vind steeds weer inspirerende artikelen en ik heb al heel veel leuke contacten gelegd via Twitter. Op Instagram verlekker ik me vooral aan mooie beelden van food, reizen en illustraties. 

2. ZZP assistent 

Als zelfstandig ondernemer houd ik een urenregistratie bij in deze app van ABN AMRO. Ik registreer hierin uren en gereden kilometers en aan het eind van de maand exporteer ik alle gegevens naar mijn administratie.  Handig dat dat met een device kan dat je toch altijd bij je hebt. Niet zo handig is dat de app regelmatig blijft 'hangen'... 

3. ANWB parkeren 

Ik 'Yellowbrick' via de ANWB. Wat een uitkomst! Nooit meer naar een parkeerpaal lopen en vooraf een kaartje kopen. Nooit meer tijdens een gezellige happening naar buiten rennen omdat je parkeertijd afloopt. Je voert de zonecode in en betaalt voor de tijd die je daadwerkelijk geparkeerd staat. I love it!  

4. Dropbox/MyCloud

Even simpel als briljant is Dropbox: een online gedeelde map. Ideaal als je met meerdere mensen aan een project werkt. Je hoeft niets meer over en weer te mailen en je voorkomt verschillende versies. Ook geweldig is MyCloud: eigenlijk je eigen server. En er is dus ook een app, waarmee ik vanaf elke plek op aarde bij al mijn bestanden kan!

5. Seven

De 7-minute-workout is een combinatie van oefeningen op hoog tempo. Het schijnt heel effectief te zijn, maar het beste vind ik het feit dat het maar zeven minuten duurt ;-) De app houdt de tijd bij en roept je toe wat de volgende oefening is. Ook krijg je tussentijds aanmoediging van een zelfgekozen stem (de Kung Fu Master is mijn favoriet!) en zie je je voortgang.  

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws