« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Suzanne van Duijn

Geplaatst: 24 september 2016

Suzanne van Duijn (28) is communitymanager en blogger bij AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt ze vandaag haar favoriete apps op AppGoeroes.nl. Reizen, administratie, hardlopen, mediteren en foto’s, dat is waarvoor Suzanne graag een app gebruikt!

De favoriete apps van Suzanne van Duijn

1. Booking

Met de app van Booking kan ik altijd en overal accommodatie vinden. Bijna alles staat erop en de filters zijn fijn, waardoor ik zeker weet dat ik de beste keuze maak. Inmiddels ben ik ‘Genius’ status, waardoor ik op veel accommodaties nog eens tien procent korting ontvang. 

2. MoneyBird

Sinds begin 2016 werk ik fulltime als freelancer. Ik verhuur mezelf als pr- en communicatieadviseur en blogger aan verschillende bedrijven. Het is daarom noodzakelijk mijn administratie goed bij te houden. Dat doe ik o.a. via de app van MoneyBird. Met MoneyBird kun je gemakkelijk offertes en facturen aanmaken, versturen en betalingen registreren. Met de app heb ik mijn administratie altijd bij de hand!  

3. RunKeeper

Met ups en down loop ik hard. Zeker als ik een doel heb om voor te trainen, zoals de Brooks Champions Run afgelopen zomer, loop ik graag volgens een schema. Dit schema voer ik in in mijn RunKeeper-app, waardoor ik niet zelf hoef bij te houden hoe lang en hoe snel ik moet lopen. Altijd leuk om te vergelijken hoe hard je hebt gelopen in vergelijking met andere trainingen! 

4. Buddhify

Ik schreef er laatst al een uitgebreide blog over: de meditatie-app Buddhify. Deze ‘award-winning’ app biedt meer dan 80 meditatiesessies voor elk moment van de dag: of je nu aan het werk bent (en een korte pauze neemt), wilt gaan slapen of onderweg bent. Hoewel ik niet vaak betaal voor een app, besloot ik dat ik die 2,50 euro er wel voor over had. Dankzij Buddhify heb ik al vaker gemediteerd dan ooit daarvoor! 

5. Eye-Fi

Tot slot de app Eye-Fi. Deze app staat in verbinding met het Eye-Fi-SD-kaartje in mijn fotocamera, waardoor ik supermakkelijk en snel de foto’s van mijn camera op mijn smartphone kan zetten. Handig voor reisbloggers en Instagram-verslaafden zoals ik die direct iets willen (of ‘moeten’) posten als ze ergens zijn. Volg me op Instagram via @SuusjeQ

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws