« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Michel Shuqair

Geplaatst: 09 september 2016

Michel Shuqair (43) is app-ontwikkelaar en mede-oprichter van AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt hij vandaag zijn favoriete apps. In de auto naar kantoor, voor werk, betere spelling én de babycam: dat is waarvoor Michel graag een app gebruikt!

De favoriete apps van… Michel Shuqair

1. Mitsubishi Remote Control

Met deze app kan ik verschillende functies van mijn auto op afstand bedienen. Denk aan het aanzetten van de airco voor je gaat rijden. In de winter zet ik juist tien minuten van tevoren de verwarming aan, zodat de ramen vast kunnen ontdooien.

2. Beter Spellen

Spelfouten zijn niet zo professioneel, en dus verbeter ik nog steeds dagelijks mijn spelling met Beter Spellen. Elke dag krijg je vier korte vragen om je spelling te verbeteren. Iedere week is er een weektoets.

3. Exact Online

Fijne app om altijd realtime inzage te hebben in mijn boekhouding. 

4. IP Cam Viewer

Big Brother is watching you! Ik heb heel wat camera’s in mijn leven, zoals de beveiligingscamera’s op kantoor en de babycam thuis. Met IP Cam Viewer beheer ik alle camera’s in één app. 

5. Samsung Mobile print

Direct vanaf je smartphone bestanden kunnen printen, zoals bijlagen uit e-mails. Superhandig! Dit kan trouwens gewoon via de printer op ons netwerk of een usb-printer thuis. Het hoeft dus geen wifi-printer te zijn.

Ook jouw favoriete apps delen op AppGoeroes.nl? Mail naar info@appgoeroes.nl o.v.v. ‘De Favoriete Apps van'.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws