« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Folkert Waardenburg

Geplaatst: 14 augustus 2016

Folkert Waardenburg (30) is developer en mede-eigenaar van AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt hij vandaag zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Games, health, foto’s en business, dat is waarvoor Folkert graag een app gebruikt!

De favoriete apps van… Folkert Waardenburg

1. Scrivalry (Old Moat Games)

Sinds een week ben ik verslingerd aan het nieuwe spel Scrivalry. De game – van Utrechtse afkomst – heeft veel weg van Scrabble en Wordfeud. Het grote verschil zit hem in het feit dat je met Scrivalry samen met duizenden mensen tegelijk speelt. Bovendien kun je woorden achter elkaar door blijven leggen en dan is het af en toe moeilijk stoppen. Vanaf level vijf kun je ook toernooien spelen. Kortom, een leuke Nederlandse App!

2. De E-nummer app (BunBun Apps)

Als ik eten koop, dan koop ik het liefst zo biologisch mogelijk. Als ik dan toch producten koop waar E-nummers in voorkomen, dan kijk ik het liefst even met de E-nummer app wat voor E-nummers dit dan zijn en wat voor effecten dit mogelijk kan hebben. Sinds ik de app gebruik mijd ik standaard al een aantal E-nummers, omdat ik weet dat deze mij niet goed doen. 

3. Viewranger - The Outdoor Discovery App

Voor fiets- en wandeltochten gebruik ik ViewRanger. Je kunt daar zowel gratis als betaalde maps downloaden die zeer handig van pas komen tijdens avonturen op de fiets of in de bergen. Zo ben ik in 2013 vanuit Utrecht naar de Noordkaap gefietst aan de hand van hele mooie fietsroutes die ik via de Open Cycle Map in ViewRanger had gevonden. Tijdens het hiken in de bergen kun je ook zeer nauwkeurige routes vinden met de app, zodat je relaxt op pad kunt gaan zonder bang te zijn dat je de routebordjes mist en je compleet in de wildernis verdwaalt.

4. Instagram

Ik woon sinds 2014 in IJsselstein en kende het stadje nog niet. Om mijn nieuwe woonplaats te leren kennen ben ik foto’s gaan maken van de dingen die mij opvielen en deze gaan verzamelen op mijn Instagram (@folkert86). Het feit dat je mensen een kijkje in je leven kan geven en zelf een kijkje kan nemen in die van anderen, maakt dat Instagram een favoriete app van mij is. 

5. Etsy

Mijn vriendin Irene verkoopt handgemaakte tassen, etui’s en andere producten gemaakt van allerlei verschillende stoffen onder het label Viggi Handmade. De stoffen die ze gebruikt koopt ze via de stoffenmarkt of op Etsy. Op Etsy verkoopt ze vervolgens haar eigen gemaakte artikelen over de hele wereld. De koop- en verkoop-app van Etsy sluiten goed op elkaar aan en zijn het afgelopen jaar sterk verbeterd. Ik gebruik de app graag om Irene te helpen. 

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws