« overzicht App Nieuws

Vijf dingen die we van AppGoeroes willen weten

Geplaatst: 17 juli 2016

Wat is AppGoeroes.nl? Zijn apps nog steeds ‘hot’? En hoe kan ik een app-developer vinden? AppGoeroe Niels van der Elst (33) – developer en mede-eigenaar van AppGoeroes.nl – geeft antwoord op al je vragen.

Vijf dingen die we van AppGoeroes willen weten

1. Waarom moeten ondernemers Appgoeroes.nl kennen?

Niels: “Appgoeroes.nl is dé plek waar mensen die een app willen laten bouwen terecht kunnen om hun idee te laten verwezenlijken. Wij zijn een soort online marktplaats waar appontwikkelaars mooie opdrachten voor interessante apps kunnen vinden.” 

2. Hoe werkt AppGoeroes.nl? 

“Ondernemers die een app willen laten bouwen – of een idee hebben voor een app – kunnen hun opdracht – of idee – gratis plaatsen op de site.  Hierbij laten wij de ondernemer meteen nadenken over relevante informatie voor ontwikkelaars: op welk besturingssysteem moet de app gaan draaien, hoeveel budget is er beschikbaar, of het bijvoorbeeld een game-app of een navigatie-app moet worden, etc. Wanneer de opdracht online staat krijgen de aangemelde ontwikkelaars die een dergelijke app zouden kunnen maken een melding. Ook komt de opdracht openbaar op de site. Geïnteresseerde ontwikkelaars zullen dan – via AppGoeroes.nl – contact opnemen met de opdrachtgever.” 

3. Wat is het verdienmodel van AppGoeroes.nl?

“Ontwikkelaars moeten een abonnement afsluiten bij Appgoeroes.nl om te kunnen reageren op opdrachten. Een abonnement voor één maand kost 29 euro (excl. BTW), een abonnement voor drie maanden kost 49 euro (excl. BTW) en een abonnement voor twaalf maanden kost 100 euro (excl. BTW).” 

4. Waarom apps?

“Je wilt als bedrijf op zo goed mogelijke manier informatie verstrekken. Over het algemeen kan een app een gebruiker meer functionaliteit bieden dan een reguliere webpagina. Omdat een app specifiek gemaakt is voor een bepaald device, zal deze optimaal draaien op dit apparaat. Dit is effectiever dan een webpagina. Daarnaast ligt de klantenbinding bij een app vele malen hoger dan bij mobiele sites en heeft een app vaak een positief effect op de awareness van een bedrijf.”

5. Zijn apps niet op hun retour?

“Nee, het staat bij wijze van spreke nog in de kinderschoenen. De app-industrie groeit! De apparaten waarop we apps gebruiken, zoals een smartphone, tablet of smart tv, worden steeds meer gebruikt. Door de opkomst van drones en augmented reality zal de app-industrie naar mijn mening alleen nog maar verder gaan groeien.”

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws