« overzicht App Nieuws

App-ondernemers in Sprout 25 onder 25

Geplaatst: 07 juni 2015

Ieder jaar selecteert Sprout de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. Jamal Oulel en Germaine Statia wisten met hun sollicitatie-app de top 25 te halen.

Jobtease

Bron: Sprout.nl

Om de (jeugd)werkloosheid tegen te gaan, begonnen Jamal Oulel (24) en Germaine Statia (23) in februari 2014 hun app Jobtease. Jobtease is een sollicitatie-app waarmee werkzoekenden en werkgevers eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen. De jonge ondernemers zijn door Sprout deze maand uitgeroepen tot de 25 meest innovatieve ondernemers onder de 25 jaar

Missie

Binnen anderhalf jaar tijd telt Jobtease al vijf medewerkers. In 2014 werd er al een omzet van 150.000 euro gedraaid. Binnen vijf jaar hopen de ondernemers om met Jobtease een match te kunnen maken die net zo goed is als een menselijke beslissing. Met de app zal worden gekeken naar wie er echt bij een organisatie past en waarom. Dit door big data, crowd intelligence en machine learning toe te passen, terwijl tegelijkertijd niet de persoonlijkheid van de kandidaat uit het oog wordt verloren. 

Leeftijd en geld

Volgens Jamal en Germaine ben je nooit jong genoeg om het te gaan maken. Een bepaald ‘haastgevoel’ zou juist het ingrediënt zijn om succesvol ondernemer te worden. Niet gek in een wereld die steeds sneller lijkt te veranderen. Ook geld blijft een belangrijke factor om ambities te vervullen. “Met geld kunnen wij het team versterken, het product verder ontwikkelen, marketing doen en onze gebruikers nog beter tegemoet komen”, aldus de ondernemers tegen Sprout. Jobtease is momenteel daarom bezig met een professionele ophaalronde voor funding. 

Neem hier een kijkje op de site van Jobtease.nl

 

PS Stemmen voor Jobtease kan tot en met 17 juni 2015. 

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws