« overzicht App Nieuws

Vier redenen om eindelijk een app te laten ontwikkelen

Geplaatst: 24 maart 2015

De smartphone is populairder dan ooit, er wordt mobiel steeds meer geld uitgegeven én een app laten ontwikkelen is lang niet zo moeilijk als men denkt. Wij geven je vier redenen om nu eindelijk een app te laten ontwikkelen voor jouw bedrijf.

1. Iedereen mobiel


De smartphone is de meest gebruikte computer van Nederland. Ruim tien miljoen Nederlanders hebben inmiddels een smartphone, en dit aantal groeit al jaren met zo'n zestien procent per jaar door. Ook het aantal tabletbezitters neemt nog steeds toe. Circa acht miljoen mensen in Nederland hebben een tablet. Dit terwijl het aantal laptops stabiel blijft en het aantal desktops zelfs afneemt. Kortom, Nederlanders gaan massaal voor mobiel. En zeg je mobiel dan zeg je app. Meedoen dus!

2. Opkomst m-commerce


M-commerce - aankopen doen via mobiel - groeit inmiddels harder dan 'gewone' e-commerce. Eén op de zes online aankopen werd in 2014 via een smartphone of tablet verricht. Dit leverde totaal 730 miljoen euro omzet op. Wil jij een graantje meepikken van de groei? Zorg dan dat jouw bedrijf m-commerce stimuleert. Een app is de eerste stap, maar ook mobiele betalingsmogelijkheden mogen niet worden vergeten als je echt omzet wil maken.

3. Laten maken is niet moeilijk


Ieder z'n vak. Grote kans dat jij zelf geen app kunt ontwikkelen. Maar er zijn genoeg app-ontwikkelaars die staan te springen om voor jou aan de slag te gaan. Alleen al op appgoeroes.nl zijn bijna 300 app-ontwikkelaars geregistreerd, met ieder hun eigen kwaliteiten. Al 930 opdrachtgevers gingen je voor en plaatsten gratis hun opdracht op appgoeroes.nl.

4. En je betaalt een eerlijke prijs


Een app laten maken duur? Dat is een kwestie van vraag en aanbod. Staat je opdracht eenmaal online op appgoeroes.nl, dan kunnen app-ontwikkelaars reageren op jouw opdracht. Hierbij kunnen ze aangeven hoeveel tijd ze nodig hebben om je app te ontwikkelen en tegen welk tarief. Aan jou de keuze om de app-ontwikkelaar te kiezen die bij je past. Zit die er voor jou niet tussen? Dan kun je overwegen om een hogere prijs te betalen. Blijkbaar is er geen app-ontwikkelaar die voor een lager tarief voor jou aan de slag kan.

Dit artikel is geschreven door Suzanne van Duijn.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws