« overzicht App Nieuws

AppGoeroes gaat zich meer richten op opdrachtgevers

Geplaatst: 25 februari 2015

AppGoeroes.nl heeft een vernieuwde website. AppGoeroes.nl heeft hierbij het roer flink omgegooid.

AppGoeroes.nl is dé website waar bedrijven die een app willen laten maken in contact komen met app developers, ook wel AppGoeroes genoemd.

"De aanpassingen die we hebben gemaakt aan AppGoeroes.nl waren nodig om te kunnen blijven groeien in een relatief nieuwe markt." Zo vertelt Folkert Waardenburg - hoofdverantwoordelijke van de ontwikkeling van de website en mede-oprichter van App Goeroes BV.

"Sinds ons begin in 2012 hebben we goed gekeken naar wat de gebruiker van ons verwacht. We hebben gemerkt dat een opdrachtgever, die een idee voor een app heeft, vaak weinig voorkennis heeft van wat de app allemaal moet kunnen en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarom zijn we ons meer gaan richten op de opdrachtgevers met onze nieuwe site."

Volgens Waardenburg moet de opdrachtgever meer aan de hand worden genomen en stapsgewijs door het proces geleid worden. "Een Goeroe kan zich makkelijk wegwijs maken op een site zoals AppGoeroes.nl. Opdrachtgevers die hebben normaal gesproken nooit iets te maken met de ontwikkeling van een app dus is de terminologie nieuw."

AppGoeroes heeft dit signaal uit de markt opgepikt en biedt nu een heldere website aan haar onervaren gebruikers die graag mee willen gaan met de tijd en ook een app in de app store willen.

Bron: AppGoeroes.nl

 


Ander app-nieuws