« overzicht App Nieuws

De favoriete apps van… Stéphanie Versteegh

Geplaatst: 04 december 2016

Stéphanie Versteeg (28) is freelance copywriter en fotograaf. Ze blogt over reizen en mooie bestemmingen op haar reisblog Expeditie Aardbol. Speciaal voor jullie deelt ze vandaag haar favoriete apps op AppGoeroes.nl.


De favoriete apps van… Laurens Taekema

Geplaatst: 20 november 2016

Laurens Taekema (36) is internetondernemer en oprichter van Parkvakanties.nl en Rondreis.nl. Speciaal voor jullie deelt hij zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Laurens gebruikt apps vooral voor wielrennen en business. Al vindt hij de desktop-varianten soms nog beter...


De favoriete apps van… Raoul de Boer

Geplaatst: 05 november 2016

Raoul de Boer (28) is SEO-specialist en heeft diverse reiswebsites. Speciaal voor jullie deelt hij zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Raoul gebruikt apps doelgericht, maar er staat ook een spelletje in zijn top vijf!


De favoriete apps van… Ebru Durmaz

Geplaatst: 14 oktober 2016

Ebru Durmaz (33) is kunstenaar en ontwerper en heeft haar eigen bedrijf Ebruze. Speciaal voor jullie deelt ze haar favoriete apps op AppGoeroes.nl. Mooie beelden, ondernemen en hardlopen, dat is waarvoor Ebru graag een app gebruikt!


De favoriete apps van… Ria Geraets-Heijen

Geplaatst: 09 oktober 2016

Ria Geraets-Heijen (35) is foodexperience-designer en heeft hiervoor haar eigen bedrijf More Than Mayo. Speciaal voor jullie deelt ze haar favoriete apps op AppGoeroes.nl. Foodinspiratie, urenregistratie en workouts, dat is waarvoor Ria onder andere graag een app gebruikt!


De favoriete apps van… Suzanne van Duijn

Geplaatst: 24 september 2016

Suzanne van Duijn (28) is communitymanager en blogger bij AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt ze vandaag haar favoriete apps op AppGoeroes.nl. Reizen, administratie, hardlopen, mediteren en foto’s, dat is waarvoor Suzanne graag een app gebruikt!


De favoriete apps van… Michel Shuqair

Geplaatst: 09 september 2016

Michel Shuqair (43) is app-ontwikkelaar en mede-oprichter van AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt hij vandaag zijn favoriete apps. In de auto naar kantoor, voor werk, betere spelling én de babycam: dat is waarvoor Michel graag een app gebruikt!


Deze vijf ondernemers werden rijk met hun app

Geplaatst: 25 augustus 2016

Je zou maar een app als Snapchat of WhatsApp bedenken! Laat je inspireren door deze vijf app-ondernemers en wie weet ben jij straks ook miljonair…


De favoriete apps van… Folkert Waardenburg

Geplaatst: 14 augustus 2016

Folkert Waardenburg (30) is developer en mede-eigenaar van AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt hij vandaag zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Games, health, foto’s en business, dat is waarvoor Folkert graag een app gebruikt!


De favoriete apps van… Niels van der Elst

Geplaatst: 31 juli 2016

Niels van der Elst (33) is developer en mede-eigenaar van AppGoeroes.nl. Speciaal voor jullie deelt hij vandaag zijn favoriete apps op AppGoeroes.nl. Auto’s, vissen, tv-kijken en eten bestellen, dat is waarvoor Niels graag een app gebruikt!


Vijf dingen die we van AppGoeroes willen weten

Geplaatst: 17 juli 2016

Wat is AppGoeroes.nl? Zijn apps nog steeds ‘hot’? En hoe kan ik een app-developer vinden? AppGoeroe Niels van der Elst (33) – developer en mede-eigenaar van AppGoeroes.nl – geeft antwoord op al je vragen.


App "Mind your head" biedt ondersteuning bij psychologische zorg

Geplaatst: 01 oktober 2015

Op 1 oktober 2015 brengt GZ-psycholoog Gerke Dooijeweerd de gratis app "Mind your head" uit. Samen met Concapps heeft zij deze app voor Iphone en Android ontwikkeld. Tot nu toe deden cliënten hun oefeningen schriftelijk. Voortaan is het mogelijk om op elk moment, waar dan ook, te oefenen via de app. "In de psychologische zorg lopen we vaak achter de technologische ontwikkelingen aan. De smartphone is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en de app sluit hier dan ook naadloos bij aan. Vanzelfsprekend aanvullend op de face-to-face momenten met cliënten", aldus Gerke Dooijeweerd. Blended behandelen wordt deze werkwijze ook wel genoemd. Praktijk Dooijeweerd is de eerste vrijgevestigde praktijk die een dergelijke app in Nederland introduceert.


Pricepin: Een app om prijsdalingen bij te houden

Geplaatst: 25 september 2015

Pricepin lanceert een gratis applicatie waarmee de gebruiker online aanbiedingen kan bijhouden en berichten krijgt als producten in prijs dalen.


Website en App van OuderenOmbudsman helpt ouderen door gemeentelijke informatiebrij

Geplaatst: 09 juli 2015

Kan ik een traplift krijgen? Wanneer is het senioren zwemuurtje? Biedt mijn gemeente speciaal regionaal vervoer aan? Vragen, die bij veel ouderen leven, maar waarop ze de antwoorden op de gemeentelijke websites vaak lastig kunnen vinden omdat ze verdwalen in de brij aan regels en informatie. De OuderenOmbudsman schiet nu te hulp door per gemeente alle relevante informatie te bundelen op de website www.ouderenombudsman.nl/gemeenten. De eerste 100 gemeenten, waaronder Amsterdam en Den Haag, staan per vandaag online. Aan het einde van het jaar moet de informatie over alle 393 gemeenten van Nederland terug te vinden zijn op de website.


App-ondernemers in Sprout 25 onder 25

Geplaatst: 07 juni 2015

Ieder jaar selecteert Sprout de 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar. Jamal Oulel en Germaine Statia wisten met hun sollicitatie-app de top 25 te halen.


Financier je app met crowdfunding

Geplaatst: 16 mei 2015

Wat kost het om een app te laten maken? Het is één van de meestgestelde vragen over het ontwikkelen van een app. En helaas: een app bouwen is niet goedkoop. Zó krijg je het benodigde bedrag bij elkaar.


De vijf meest veelbelovende apps van 2015

Geplaatst: 05 mei 2015

Elk voorjaar wordt de Texaanse stad Austin omgetoverd in Tech Mecca: dan vindt het festival South by Southwest plaats. Ook dit jaar zijn weer de laatste trends, tools en start-ups gepresenteerd. Deze vijf apps zijn de favorieten van AppGoeroes.nl.


Geld storten vanuit huis met de Geld-Scan-App

Geplaatst: 01 april 2015

Een bezoekje brengen aan de bank of geld betalen om geld te storten is voortaan verleden tijd. Met de Geld-Scan-App kunnen bankbiljetten eenvoudig worden gescand en staan niet veel later op je rekening.


Twitter lanceert eigen livestreaming-app Periscope

Geplaatst: 26 maart 2015

Het bedrijf gaat met die iPhone-app de concurrentie aan met het plotseling populair geworden Meerkat. Aan een Android-app wordt nog gewerkt, wanneer die komt is niet bekend.


Vier redenen om eindelijk een app te laten ontwikkelen

Geplaatst: 24 maart 2015

De smartphone is populairder dan ooit, er wordt mobiel steeds meer geld uitgegeven én een app laten ontwikkelen is lang niet zo moeilijk als men denkt. Wij geven je vier redenen om nu eindelijk een app te laten ontwikkelen voor jouw bedrijf.


Een App voor autistische jongeren

Geplaatst: 23 maart 2015

In de Autismeweek van 28 maart t/m 4 april lanceert het AutismeFonds/NVA haar nieuwe campagne 'Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel!'.


Sport-app zet kilometers om in donatie vluchtelingen

Geplaatst: 11 maart 2015

De nieuwe Fundrunner-app laat kilometers sponsoren voor VluchtelingenWerk Nederland. Zo levert een wekelijks rondje hardlopen of wielrennen een donatie op. Verschillende bedrijven zetten de gemaakte kilometers om in geld. Aanstaande donderdag (12 maart) is de aftrap van de tien dagen durende FundrunnerCup. Het goede doel dat de meeste Fundrunners kan mobiliseren gedurende deze tiendaagse wint een extra sponsorbedrag.


Snel internet in buitengebieden bevorderd

Geplaatst: 09 maart 2015

Gebruik maken van radiofrequenties voor draadloos snel internet, de mogelijkheid om met Europees geld investeringen rond te krijgen en lagere kosten voor het aanleggen van een vast telecomnetwerk. Dat zijn de extra mogelijkheden die minister Henk Kamp van Economische Zaken (EZ) initieert om snel internet in buitengebieden verder te bevorderen. Dat schrijft de bewindsman vandaag in een brief aan de Tweede Kamer.


Minister Bussemaker laat jongeren banenapp bouwen

Geplaatst: 09 maart 2015

App-ontwikkelaars uitdagen om slimme oplossingen te bedenken om jongeren en banen bij elkaar te brengen. Dat is het idee achter de Challenge School & Toekomst, de landelijke wedstrijd tussen app-ontwikkelaars. Vandaag horen de jongeren welke vijf teams hun prototypes komende weken verder mogen uitwerken en wie er afvalt. Voor de winnaars is straks een pot prijzengeld van EUR20.000 beschikbaar, te investeren in de verdere ontwikkeling van de app. Een professionele jury onder voorzitterschap van Mirjam Sterk, ambassadeur aanpak jeugdwerkloosheid, selecteert uit alle inzendingen vijf finalisten. Eind deze maand ontvangt de maker van de winnende app de prijs uit handen van minister Bussemaker.


Buma Stemra en 22tracks verlengen overeenkomst

Geplaatst: 09 maart 2015

Muziekauteursrechtenorganisatie Buma/Stemra en het Nederlandse muziekplatform 22tracks hebben hun overeenkomst verlengd om de auteursrechten voor het muziekgebruik door 22tracks goed te regelen.


Booking.com lanceert app voor spontane reizigers: Booking Now

Geplaatst: 05 maart 2015

Booking.com lanceert Booking Now, de eerste echte wereldwijde app voor spontane boekers, in Nederland.


Innovative App Determines Prostate Cancer Risk Level

Geplaatst: 03 maart 2015

App for individualized prostate cancer prevention opens up new possibilities The ProstateCheck app promotes early detection of the dangerous disease and helps to prevent unnecessary screenings by extending previous check-up intervals of one year for 75% of men by up to seven years. It creates a risk analysis within seconds and therefore allows general practitioners, specialists and private individuals to get a quick, reliable analysis.


Contact opnemen met uw wijkagent via nieuwe Politie app

Geplaatst: 27 februari 2015

De politie heeft een nieuwe versie van haar app.


AppGoeroes gaat zich meer richten op opdrachtgevers

Geplaatst: 25 februari 2015

AppGoeroes.nl heeft een vernieuwde website. AppGoeroes.nl heeft hierbij het roer flink omgegooid.


Withlocals - App verbindt reiziger direct met lokale reisgids

Geplaatst: 17 december 2014

Withlocals lanceert de eerste reis-app die reizigers direct met 'trusted local hosts' in Zuidoost Azië in contact brengt. De app geeft reizigers de mogelijkheid om te chatten met locals, vóór of tijdens hun reis. Niet alleen om de beste reistips te krijgen, maar ook om samen met de local vooraf al een unieke reiservaring te kunnen beleven.


Persoonlijk voedingsadvies via Whatsapp: Mobile Foodcoach

Geplaatst: 15 december 2014

Deze week is de Mobile Foodcoach gelanceerd in Nederland: een persoonlijke voedingsdeskundige die via Whatsapp uitvoerbare adviezen geeft. Op deze manier wordt persoonlijk voedingsadvies voor iedereen bereikbaar die gezonder wil leven en door alle dieet- en superfoodsbomen het bos niet meer ziet.


Met Gekko zijn stapels bonnen en administratie niet meer nodig

Geplaatst: 15 december 2014

Gekko biedt een vriendelijke financiële tool voor freelancers


Virtueel speelplein voor Basisschool Veghel

Geplaatst: 10 december 2014

Basisschool Bernadette in Veghel opent "omgetoverde" schoolplein. Van een kale grote vlakte met enkele bomen en wat verouderde toestellen, is het plein veranderd in een modern, virtueel breinspeelplein voor de kinderen van de school en uit de buurt.


ReparatieApp voor huurwoningen Rotterdam

Geplaatst: 10 december 2014

Woonstad Rotterdam laat zien dat het niet alleen maar kommer en kwel is bij woningcorporaties, maar dat er ook positieve ontwikkelingen zijn. Door tijdig in te zetten op innovatieve dienstverlening aan haar huurders, scoort zij nu met de ReparatieApp.


RDW introduceert nieuw model rijbewijs met App

Geplaatst: 18 november 2014

De RDW geeft sinds 14 november een nieuw rijbewijs uit met een chip en een nieuwe vormgeving.


Vind project- en productfoto's snel terug met de Fototank

Geplaatst: 10 november 2014

Het is een bekend probleem van bedrijven die veel met foto- en beeldmateriaal werken: het snel terugvinden van die ene foto van een bepaald project. Michel ter Wolbeek biedt met de Fototank, een website en mobiele app, de oplossing voor het eenvoudig opslaan, opzoeken en delen van beeldmateriaal in de cloud. Dura Vermeer en Rijnland Zorggroep zijn al gebruikers.


Koffie vliegend geserveerd met de 'Coffee Copter'

Geplaatst: 04 november 2014

In A Lab, het innovatieve bedrijfscentrum van media & technologie in Amsterdam Noord, is het nieuwe concept 'Coffee Copter' geïntroduceerd, een quadcopter die geprogrammeerd is om binnen A Lab op verschillende verdiepingen koffie rond te vliegen op bestelling. Via een geintegreerde app communiceert een consument binnen A Lab de koffiebestelling naar de koffiebar 'The Coffee Virus' op de begane grond, waarna deze de koffie klaarmaakt en door middel van de Coffee Copter naar de verschillende kantoren brengt. Zo is geen koffiejuffrouw meer nodig en kan men tijdens het werken en vergaderen de koffie bestellen op afstand.


Nieuwe sportapp zet activiteiten direct om in donatie voor goed doel

Geplaatst: 04 november 2014

Vandaag staat de Fundrunner-app in de Google Play Store. Met deze gratis app kan je als je buiten kilometers maakt (bijv. fietsen, wandelen, hardlopen) een donatie verdienen voor een goed doel. Het unieke is dat je zelf geen sponsor hoeft te zoeken; ieder goed doel heeft eigen bedrijfssponsoren die per jou gelopen, gerende, gefietste kilometer een vergoeding uitbetalen aan dat goede doel.


Veilig op pad met app 'SOS locatie'

Geplaatst: 04 november 2014

Meteen de locatie van een beller in nood zien. Dát kan met de nieuwe app 'SOS locatie' van ambulancedienst RAV IJsselland. Met de app kan sneller professionele hulp verleend worden op evenementen en in het buitengebied.