Telefoonnummer

0644363533

Actief sinds

februari 2014

 

Plaats gratis een opdracht

Mobowski
App-ontwikkelaar

Mobowski ontwikkelt apps voor elk platform: smartphones, tablets en tv.
De opdrachten die wij vervullen zijn zeer divers. Denk hierbij aan enterprise en business oplossingen, nieuwe concepten voor startups, consumenten apps en ook games. Klein, groot, het maakt ons niet uit: met veel enthousiasme, kennis en nauw overleg met de klant komen wij altijd tot een goed product.

Naast maatwerk applicaties leveren wij ook een gestandaardiseerde app. Via een CMS beheert de klant zijn app die hij vult met content. Ideaal voor sportclubs, evenementen en het MKB. Bekijk www.appvoorclub.nl

Wij zijn gevestigd in Dordrecht waar wij alle software ontwikkelen. Dit gebeurt met een team van vier man. Iedereen heeft daarbij zijn specialiteiten en zodoende kunnen wij vloeiend programmeren in alle belangrijke talen: Objective-C, Java, Visual Basic, C##, HTML, CSS, Ruby on Rails, .NET. Het grote voordeel hiervan is dat wij apps naadloos kunnen aansluiten op een bestaand IT systeem, of zelf een backend oplossingen kunnen ontwikkelen.

Naast programmeren, verzorgen wij ook (veelal) het design werk voor onze producten. Of het nu gaat om het interaction design van een app, het ontwerpen van een logo of het creŽren van een nieuwe huisstijl: Mobowski kan het.

Neem vrijblijvend contact op met Mobowski voor advies en vragen over apps.
www.mobowski.com


Mobowski ontwikkelt op deze platformen


Mobowski ontwikkelt voor deze apparaten

Telefoon
Tablet
PC
Mac
Televisie
Navigatiesysteem
Smartwatch

Referenties

Mobowski werkte o.a. voor Vescom, TruckTyres, Wesley Sneijder, Trijntje Oosterhuis, Essel Sports, Yolanthe Cabau, Vereniging van Haptotherapie, Brezan Automaterialen, Echnaton College.

Contact opnemen

Plaats eerst een opdracht waarover je wilt corresponderen.

Plaats gratis een opdracht